24 augusta, 2013

Never Growing Up ;)

     Ako ste si už mohli všimnúť, veľmi rada zostavujem zoznamy vecí (je to oveľa jednoduchšie a trefnejšie než siahodlhé vypisovanie zbytočností). Nuž mám tu ďalší zoznam a verím, že sa v ňom nájde úplne každý, pretože exitujú veci, z ktorých jednoducho nikdy nevyrastieme :)


  1. pukanie bublinkovej fólie - neviem ako sa to presne volá, ale je to tá vec, v ktorej sú obalené krehké veci, aby sa nepoškodili (ďakujem neviem komu za moje vyjadrovacie schopnosti opice)
  2. keď už sme pri bublinkách... nikdy si neodpustíme kúpeľ s bublinkami a výtvory z nich (bublinková brada a tak)
  3. keď večer zhasneme svetlo, tak rýchlosťou blesku utekáme do postele
  4. keď už ležíme v posteli, ubezpečíme sa, že nám z nej netrčí noha (pre istotu - človek nikdy nevie čo, alebo kto sa skrýva pod posteľou)
  5. niekedy zatvárame chladničku tak, že sa cez škáru pozeráme dovtedy, dokým nezhasne svetlo, až potom ju skutočne zatvoríme
  6. ak sa v noci odhodláme ísť na záchod (tí odvážnejší z nás), tak sa zásadne nepozeráme do zrkadla, ktoré je na chodbe
  7. vždy chceme nastúpiť do autobusu čo najskôr, aby sme mohli sedieť pri okne
  8. dievčatá - skúšanie maminých šiat a topánok, ktoré sa neskôr zmení na ich požičiavanie a ešte neskôr sa to obráti, keď sa naše mamy prehrabávajú v našich skriniach - kolobeh, ktorý sa len tak nezastaví
  9. keď dopijeme džús v krabičke (a nevravte mi, že si také nekupujete), tak krabičku slamkou nafúkneme pekne naspäť... a niekedy máme nutkanie skočiť na ňu, ale z toho sme predsa len už asi vyrástli, či?
  10. tento bod venujem dnešnej generácii detí, ktoré si môžu užívať tie nákupné košíky v tvare autíčka s malou zástavkou - och, my sme nič také nemali a je to strašne nefér!!!
Nezáleží na tom či máme 10, 22 alebo 40 rokov. Aj tak v sebe máme večnú dušu dieťaťa, ktorá sa sem-tam prejaví u každého z nás ;)

PS: Zabudla som na niečo? Ak áno, napíšte veci, z ktorých nikdy nevyrastiete vy :)


DOVI DOPO

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára